Meer resultaten voor vinyl platen persen

vinyl platen persen
Voordelig Vinyl laten Persen bij 123CD.
IN ASSOCIATION WITH REPLIFACT MEDIA B.V. Home Vinyl Persen. Vinyl Persen bij 123CD. Vinylplaten zij anno 2016 weer helemaal HOT en er is te speken van een echte trend in de verkoop van Vinyl. De 12 LP is weer helemaal terug van weggeweest maar ook het alom bekende singeltje maakt een comeback in de muziekindustrie. Steeds meer CDs worden ook weer op vinyl geperst en van is goed nieuws voor de LP liefhebbers! In de Vinylperserij van 123CD persen wij zowel 12 inch platen alsook de singeltjes en natuurlijk mag de platenhoes hierbij niet ontbreken. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor een vinylproductie op maat gemaakt of bel met onze afdeling verkoop voor een goed adviesgesprek. Offerte aanvragen, klik hier. Uw vraag / opmerking. Kies uw media. DVD CD duallayer DVD. Kies uw verpakking. Digipack formaat CD 2-Luik. Digipack formaat DVD 2-Luik. Kleur Zwart-wit PMS Geen bedrukking. Wilt u een inlegvel in de verpakking? Wilt u een standaard fullcolour 4 pp boekje? CD Productie CD Perserij CD Persen CD Persing CD Dupliceren DVD Dupliceren. Ambachtsweg 10 5531 AC Bladel. T: 31 0497 645525. VEEL GEZOCHT OP 123CD.NL. CD Maken kleine oplage.
327 Ton Vermeulen, directeur van Record Industry in Haarlem.
Om platen te kunnen verkopen moest je ze hebben. Het was echter niet altijd eenvoudig platen te laten persen. Na de invoering van de compact disc en het overweldigende succes ervan lieten de internationale platenconcerns het fabriceren van vinyl steeds meer achterwege.
Verhaal Expositie Vinyl!
Vanaf 1982 kwam het kleine, zilveren schijfje op de markt en na een paar jaar kwam er een enorme respons van muziekliefhebbers die allemaal overstapten op de cd. In 1992 stopte Philips met het persen van platen en gingen ze volledig over op het maken van cds. In 1998 kwam er een herbezinning op de koers die het concern wilde varen. Toen besloot de directie om PolyGram te verkopen. Vandaag de dag valt het onder Universal. Inmiddels is het 2020 en is er al een paar jaar een opleving van de elpee gaande. Waarom denk je dat jongeren zich weer massaal op vinyl hebben gestort?
Grammofoonplaat Wikipedia.
Een microgroefplaat wordt vernield met een N-naald en een M-naald slijt onnodig hard bij gebruik op een normale plaat. Langspeelplaat bewerken brontekst bewerken. Zie langspeelplaat voor het hoofdartikel over dit onderwerp. De langspeelplaat ook wel lp of album, werd officieel geïntroduceerd in 1948 in de Verenigde Staten en werd gemaakt van vinyl.
Goedkoop vinyl persen via het Centraal Muziekhuis.
verzendkosten 5 albums is 60., Er kan een over of onderproductie in het aantal platen van /-10% optreden. Voorbeelden van de veel gekozen pakketten. 50x 12" vinyl in full colour hoes 845., 50 albums elpees 140 grams vinyl, voorzien van full colour etiketten, verpakt in een full colour hoes met witte binnenhoes. 100x 12" vinyl in discobag 875., 100 albums 140 grams vinyl, in een standaard witte of kartonnen hoes discobag voorzien van full colour etiketten. 500x 12" vinyl in gatefold hoes 2250., 500 albums 140 grams vinyl, voorzien van full colour etiketten, met witte binnenhoes, verpakt in full colour gatefold dubbelklap hoes. 7 inch vinyl persingen alleen bij ons vanaf 50 stuks! Het is ook mogelijk om vinylsingles bij ons te laten persen. Ook hier kunnen we zeer scherpe prijzen bieden voor complete 7 inch vinylsingles met hoes en full colour labels.
Dit bedrijf perst de as van overleden mensen in vinylplaten. VICE. VICE.
Deze YouTube video, met de naam Hearing Madge en gemaakt door Aeon Video, portretteert het persen van de as op platen als zowel een vreemde" nieuwigheid" als een dierbare" herinnering" In plaats van bijvoorbeeld het uitstrooien van de as over zee, wordt de as in de groeven van een ruwe vinylplaat gedrukt, voordat het in contact komt met de borden van de persen. Hoewel het geluid hierdoor minder helder wordt, is dat juist het hele punt: het gekraak" dat je hoort komt van de stukjes as die een overleden persoon maakt bovenop het oorspronkelijke geluid zelf. Het bedrijf biedt ook RIV Rest in Vinyl kunst aan, waaronder de naam en levensduur van de gecremeerde geliefde, of een portret geïllustreerd met de as gemixt door de verf.
Vinylify Maak je eigen custom-vinylplaat in een paar stappen.
I found out about them only several weeks before my boyfriend's' birthday and I explained that I wanted to make a vinyl with our favorite songs and that I was concerned I wouldn't' receive it in time I live in the US.
Hoe kom ik achter de waarde van Lp's' THE STOCKLOT COMPANY.
grammofoonplaten, langspeelplaten en ander vinyl voor een eerlijke prijs! Lps vinyl verkopen? Lps, Vinyl daar zijn wij naar op zoek! Lees meer over Verzameling verkopen? Wij komen graag bij u langs voor het kopen van uw verameling vinyl in Nederland en België.
Vinyl persen in de Vinyl perserij. Join.chat.
Wilden we voorheen nog dat alle muziek zo vlekkeloos en zuiver mogelijk onze gehoorgang binnendrong, tegenwoordig komt de charme van het geluid van een grammofoonplaat weer helemaal terug. Dit is met name te danken door het gebruik van vinylplaten door allerlei bekende djs. Vinyl persen bij de Music Group. In onze vinylperserij kunt u uitstekend terecht voor het laten maken van vinylplaten. Wij persen 12 platen in meerdere kleuren en maten, uiteraard voorzien van een bijpassende platenhoes.
Record Store Day: achter de schermen bij een platenperserij De Morgen. Deel dit artikel. Loading.
Vinyl is tactiel, sexyer dan een cd en sluit aan bij de echte muziekbeleving: plaat uit de hoes halen, op de platenspeler leggen en de naald in de juiste groef mikken. We klopten aan bij Discomat in Herk-de-Stad, de enige platenperserij in België, met één vraag: hoe gaat het persen van een vinylplaat precies in zijn werk?

Contacteer ons