Resultaten voor vinyl plaat persen

vinyl plaat persen
Hardware Info.
Hardware Info is onderdeel van DPG Media. Onze sites en apps gebruiken cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie onder andere om je een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren, en deze informatie toevoegen aan bezoekersprofielen.
Waar kan ik kleine oplages vinyl laten persen? Synthforum.
Nieuwe berichten Zoeken. Zoek alleen in titels. Zoeken Uitgebreid zoeken. Install the app. Welkom terug op het vernieuwde Synthforum! Lukt het inloggen niet meer en krijg je ook geen email als je je wachtwoord probeert te resetten? Neem dan even contact met ons op. Klank, geluid en theorie. JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser. Waar kan ik kleine oplages vinyl laten persen?
Grammofoonplaat Wikipedia.
Deze groef heet microgroef. Veel grammofoons bezaten dan ook twee naalden, gemerkt met een M van microgroef en met een N van normale groef. Een microgroefplaat wordt vernield met een N-naald en een M-naald slijt onnodig hard bij gebruik op een normale plaat. Langspeelplaat bewerken brontekst bewerken. Zie langspeelplaat voor het hoofdartikel over dit onderwerp. De langspeelplaat ook wel lp of album, werd officieel geïntroduceerd in 1948 in de Verenigde Staten en werd gemaakt van vinyl.
Vinyl drukken CD Perserij België.
Home Vinyl drukken. Bij CD Perserij België kunt u niet alleen CDs en DVDs laten persen, maar kunt u ook vinyl laten persen! U denkt misschien dat vinylplaten ouderwetse muziekdragers zijn, maar niets is minder waar. Tegenwoordig zijn vinylplaten weer sterk in opkomst.
PRODUCTIEPROCES Vinylperserij.
Van de aangeleverde master worden eerst de lacquers of moederplaten gemaakt, 1 voor kant A en 1 voor de B kant van de plaat. Een lacquer is een aluminium plaat voorzien van een zachte cellulose-achtige toplaag. In deze toplaag worden door de audio-technicus de groeven met de muziek gesneden. Via een aantal galvanisch processen worden van deze lacquers de metalen stampers gemaakt, waarbij de groeven voor de muziek als reliëf op het oppervlak liggen. De stampers worden aan de achterzijde volledig glad gepolijst, daarna wordt het middengat geponst en de rand geslepen zodat de stamper exact in de matrijs van de vinylpers past. Nadat de twee stampers in de vinylpers zijn geplaatst kunnen de platen worden geperst. Persen van vinyl.:
Grootste vinylperserij van Nederland draait weer op volle toeren MAX Vandaag.
Die laten hun platen immers ook vaak weer op vinyl uitbrengen. De oplages van deze titels zijn lager, waardoor je uiteindelijk minder platen hoeft te persen. Hoewel de bron dus niet onuitputtelijk is, denkt Vermeulen dat er altijd een markt zal blijven voor vinyl. Die verzamelwaarde zal het altijd behouden. Meer lezen over vinyl? Op MAX Vandaag taxeert lp-kenner Marjolein van dam elke 2 weken een bijzondere lp in de rubriek Plaatwaarde. Presentator Jan Rietman besteedt in diezelfde week aandacht aan het verhaal achter de plaat in zijn radioprogramma Wekker-Wakker-Weekend!
Hoe analoog zijn je elpees eigenlijk? Audio Creative.
Enerzijds blijft er een residu op de plaat achter die later lastig te verwijderen is, anderzijds zorgt de vloeistof ook voor het dempen van hoogfrequent informatie. Mijn advies zou zijn de platen eerst goed te reinigen met een goede vacuümplatenwasmachine. Heb wel aanvullende tips m.b.t. vloeistoffen en het gedrag daarvan m.b.t. de oppervlaktespanning van vinyl, als je deze wenst uiteraard.
Vinyl platen persen: Mediadub is de specialist! Producten Mediadub.
Met veel trots hebben we voor vele muzikanten en labels in tussen prachtig vinyl mogen persen, zoals Lucas Hamming, Nick Simon, Eefje de Visser. Ook kunnen wij gunstige levertijden bieden. Na de introductie van de CD kon de platenspeler de deur uit. De digitalisering van muziek bracht echter een kentering. Vinylplaten werden weer omarmd dankzij de schare trouwe fans voor muziek op vinyl. Wij geloven dat vinyl hét antwoord is op de cloud-ontwikkelingen waarbij muziek overal en altijd toegankelijk is. Bovendien is analoog geluid nostalgie. Geeft een plaat opzetten passie en bewust kiezen voor een stuk muziek weer.
Vinyl uit Haarlem: Record Industry, Artikelen, The Hans Beekhuyzen Project.
Voor de beeldvorming: er wordt 150 bar druk gebruikt voor het persen, vandaar dat normaal de machine niet werkt als de transparante klep ervoor openstaat. Als de plaat gevormd is, wordt nog gecontroleerd de temperatuur verlaagd om geen spanning in het product te krijgen. Als de nu geperste plaat uit de pers komt, moet die nog geruime tijd afkoelen. Een 125 grams plaat heeft drie uur nodig, een 180 grams plaat een hele nacht. Vorige pagina 0: Vinyl uit Haarlem: Record Industry.
Voordelig Vinyl laten Persen bij 123CD.
Steeds meer CDs worden ook weer op vinyl geperst en van is goed nieuws voor de LP liefhebbers! In de Vinylperserij van 123CD persen wij zowel 12 inch platen alsook de singeltjes en natuurlijk mag de platenhoes hierbij niet ontbreken. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor een vinylproductie op maat gemaakt of bel met onze afdeling verkoop voor een goed adviesgesprek. Offerte aanvragen, klik hier. Uw vraag / opmerking. Kies uw media. DVD CD duallayer DVD. Kies uw verpakking. Digipack formaat CD 2-Luik. Digipack formaat DVD 2-Luik. Kleur Zwart-wit PMS Geen bedrukking. Wilt u een inlegvel in de verpakking? Wilt u een standaard fullcolour 4 pp boekje? CD Productie CD Perserij CD Persen CD Persing CD Dupliceren DVD Dupliceren. Ambachtsweg 10 5531 AC Bladel. T: 31 0497 645525. VEEL GEZOCHT OP 123CD.NL. CD Maken kleine oplage.

Contacteer ons