Zoeken naar vinyl plaat maken

vinyl plaat maken
Mediadub weet waar het om draait.
cdr en dvdr private label bedrukken. Welkom bij de première van uw herinneringen. Distributie: uw muziek in de cloud, de brievenbus of over de toonbank. Eén vinylplaat schrijven; bijvoorbeeld als cadeau voor maximaal geef-plezier. Usb stick laten maken; usb sticks, webbuttons, webkeys. Professional audio mastering. Mastering kan uw gemixte audio nét dat beetje extra geven. Speciale mastering voor cd, vinyl of online publicatie.
Vinyl Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Vinyl of met Vinyl in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Vinyl inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Vinyl en verwijzingen daarnaartoe.
Vinylpersen.nl onderdeel van Mediadub BV.
We kunnen we niet meer omheen: vinyl is terug. Wereldwijd is er een enorm tekort aan productiecapaciteit omdat iedere band of muzikant een plaat wilt hebben. Mediadub heeft altijd geloofd in de magie van een vinyl plaat. De klank van de muziek.
fundalize.com Toon onderwerp Vinyl plaat laten drukken.
4 berichten Pagina 1 van 1. Vinyl plaat laten drukken. door zeroskill op vr 20 apr 2012 924: am. Had even een vraagje rond een vinyl plaat laten drukken, zou namelijk voor m'n' vriendin een plaat willen laten maken met zowat al onze liedjes.
MMT Eigen tracks zelf op Vinyl laten persen flockonderwerp.
28 januari 2009 1749.: Eigen tracks zelf op Vinyl laten persen. Als je je eigen plaatje wilt laten persen, dan kan dat bij bijv.: en er zit nog een goeie in belgië maar ben de naam effe kwijt. Je wil je track natuurlijk zo goed mogelijk klinkend op die plaat hebben.
my own record your own vinyl from one piece only suitable for scratching.

Contacteer ons