Meer resultaten voor platenzaak

platenzaak
Platendraaier.
VelvetMusic Online platenzaak voor CD, VINYL, DVD, SACD.
Alle opbrengsten van dit live album gaan naar War Child UK om te helpen bij het opvullen van het verwachte tekort op hun fondsenwerving als gevolg van Covid-19. Het live album is opgenomen aan het begin van de Tranquility Base Hotel Casino tour en bevat de 20 mooiste nummers van de band tot nu toe. Bestellen kan HIER! Alle 12 singles van Amy Winehouse voor het eerst in 1 box bij elkaar, dat is Amy 12X7! Daarnaast ook nog Amy Winehouse The Collection, een 5CD box met de 2 studio albums Frank en Back To Black, het postuum uitgebrachte album Lioness, het niet eerder op cd verschenen Live in London en een cd met remixes.
Platenwinkel Wikipedia.
Platenzaak Smits, Den Haag Foto Spaarnestad, 1962. Het woord platenwinkel of ook wel: platenzaak heeft van oorsprong betrekking op winkels die gespecialiseerd waren in de verkoop van grammofoonplaten. Vanaf 1983 heeft de cd de eigenlijke plaat" vervangen als medium om geluid op te slaan en is de plaat vrijwel van de markt verdwenen.
Record Store since 1967 for CD's, Vinyl, LP, SACD, meer dan 20.000 op voorraad.,
Ik ben al klant. Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen. Pop / Funk Vinyl. Vinyl Box Sets. Blues / World Vinyl. Electronic / Dance Vinyl. Roots / Americana / Singer-songwriter Vinyl. Hardrock / Heavy / Prog Vinyl. Soul / RB Vinyl. Hiphop / Rap Vinyl. Reggae / Dub Vinyl. Audio Technica Platenspeler. House Of Marley.
Platenzaak.nl.
The Rolling Stones Goats Head Soup 2020 4LP SUPER DELUXE VINYL BOXSET. OmschrijvingThe: Rolling Stones Goats Head Soup 2020 4x 180g Black LP Super Deluxe Vinyl Boxset Release datum 4 september 2020.Another prized jewel in the Rolling Stones unmatched catalogue is restored.
OFF THE RECORD Platenzaak Kampen.
Welkom bij Off The Record. De platenzaak van Kampen. Wij zijn gespecialiseerd in lp's, cd's. In de winkel zijn twee luisterplekken ingericht, waar u de gewenste plaat of cd kunt beluisteren. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor band t-shirts en overige merchandise.
RSD15: Een tour langs de platenzaken van Leeuwarden friesland 3voor12.
Hij begon op zijn vijftiende! zijn eigen platenzaak Bij de Put. Aan deze platenzaak heeft menig Leeuwarder warme herinneringen. Zakelijk gezien maakt Van Seijen een aantal zeer goede beslissingen waarvan het oprichten van een platenmaatschappij één van de belangrijkste is.

Contacteer ons