Op zoek naar langspeelplaat?

langspeelplaat
Langspeelplaat Wikipedia.
Het geluid van lp's' kan als prettiger ervaren worden dan andere muziekdragers, zoals een cd of digitaal. 1 2 3 Dj's' gebruiken een lp of maxisingle als een muziekinstrument om te scratchen en voor beat juggling. Ondertussen is er ook een groeiende belangstelling voor vinylplaten bij verzamelaars van rock, pop en piratenmuziek die gelimiteerde oplages verzamelen en bij hifi-liefhebbers. Meerdere bedrijven produceren nog steeds lp's' en veel artiesten brengen nieuwe albums weer op vinyl uit. Witte plaat bewerken brontekst bewerken. Gedurende de hoogtijdagen van de langspeelplaat deed ook het fenomeen witte plaat zijn intrede, vaak een illegale persing, overigens doorgaans gewoon op zwart vinyl, van opnamen van live-optredens van artiesten, die daardoor royalty's' misliepen.
De eerste langspeelplaat geintroduceerd Nieuwsdossier het belangrijkste nieuws uit het verleden.
2 februari 2021. De eerste langspeelplaat geintroduceerd. Geschreven op 14 oktober 2006 door Nieuwsdossier Reageer. De eerste langspeelplaat geintroduceerd. 21 juni 1948 CBS introduceerde in New York voor het eerst de langspeelplaat. De LP had een doorsnede van 30 centimeter.
Grammofoonplaat Wikipedia.
Een microgroefplaat wordt vernield met een N-naald en een M-naald slijt onnodig hard bij gebruik op een normale plaat. Langspeelplaat bewerken brontekst bewerken. Zie langspeelplaat voor het hoofdartikel over dit onderwerp. De langspeelplaat ook wel lp of album, werd officieel geïntroduceerd in 1948 in de Verenigde Staten en werd gemaakt van vinyl.
vinyl history WEKELIJKSE BRON VOOR VINYL NIEUWS / JAARGANG 21 WEEK 46.
In 1946 bracht de Amerikaanse firma Sav-Way Industries een serie van 74 picture discs uit, gemaakt van aluminium onder de naam Vogue. 1948 De eerste langspeelplaat. De platenmaatschappij CBS Columbia Records presenteerde in 1948 de eerste langspeelplaat, groot 30 cm, op 33 1/3 toeren.
De Kampioen Google Boeken.
0 Recensies Review schrijven. De Kampioen jan 1960. Alle uitgaven doorzoeken. Over dit tijdschrift. Bladeren in alle uitgaven. Boeken kopen Google Play. Browse door s werelds grootste eBoekenwinkel en begin vandaag nog met lezen op internet, je tablet, telefoon of eReader.
langspeelplaat WikiWoordenboek.
1.5 Meer informatie. Geluid: langspeelplaat hulp, bestand. Woordherkomst en opbouw. samenstelling van lang, speel en plaat. langspeelplaat v / m. grammofoonplaat met een doorsnede van 30 cm en een draaisnelheid van 33 toeren per minuut. grammofoonplaat met een doorsnede van 30 cm.
Comeback van de langspeelplaat: vinylperser in Haarlem kan de vraag amper aan. Comeback van de langspeelplaat: vinylperser in Haarlem kan de vraag amper aan.
En heus niet alleen uit de tweedehands-bakken: meer en meer bands brengen hun nieuwste albums uit als langspeelplaat. Fabrikanten hebben moeite de vraag bij te benen. Dertig jaar nadat de compact-disc in Europa de grammofoonplaat verdrong, voltrekt zich nu het omgekeerde proces.
Leve de langspeelplaat NRC.
Vanwege het coronavirus werken onze medewerkers thuis. Bezorgservice Vakantieservice Verhuisservice Mijn gegevens Mijn abonnementen FAQ Digitaal Lezen Veelgestelde vragen Wachtwoord vergeten. Tech en Media. Terug naar de krant Lijst. Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Leve de langspeelplaat.
Langspeelplaat Frankwatching. Langspeelplaat Frankwatching.
Een langspeelplaat is een traditionele drager van muziek. Er is ergens muziek gemaakt, deze muziek heeft een tijdelijke bestemming gevonden in de vorm van een langspeelplaat, deze plaat wordt op een platenspeler gelegd en vervolgens komt er muziek uit het apparaat.

Contacteer ons