Resultaten voor pir

pir
PIR isolatieplaten: voor en nadelen prijs.
PIR isolatieplaten zijn harde schuimstof platen die qua structuur lijken op PUR. Brandtechnisch gezien is PIR alleen veiliger omdat er bij verhitting minder schadelijke rookgassen vrijkomen. Pir platen worden met name gebruikt voor het isoleren van platte daken, hellende daken, vloeren en spouwmuren.
Sandwichpanelen in PIR of PUR? Nieuws Nomacool.
Door de nieuwe Belgische wetgeving en normen moet er overal overgestapt worden naar PIR panelen. Deze PIR sandwichpanelen hebben een betere isolatiewaarde, waardoor men met een kleinere dikte een grote warmteweerstand bekomt. PIR panelen gaan bij brand uitdoven, omdat de brandwaarden veel hoger zijn norm BS2b0 dan PUR panelen.
PIR of PUR isolatie? Renoffice.
PIR isolatie: een verbeterde versie van PUR isolatie. PUR en PIR zijn allebei vervaardigd op basis van petrochemische grondstoffen en zijn een kunststofschuim, gebruikt voor warmte-isolatie. Het verschil zit vooral in de prestaties. PIR is namelijk een verbeterde versie van PUR.
PIR motion sensor, ADA-189 Antratek Electronics.
Dit is een instelbare Passive Infrared PIR sensor, dat gebaseerd is op de BISS0001 PIR controller. U kunt de gevoeligheid bereik tot 6 meter, de pulstijd en de retriggermodus instellen, om het geschikt te maken voor uw toepassing. Zodra beweging is gedetecteerd, wordt de uitgang hoog 3V.
Is PUR/PIR ongezond en slecht voor het milieu? Ecobouwers.be.
Is PUR milieuvriendelijk? Hoewel PUR en PIR van petro-chemische oorsprong zijn, worden ze in de milieuklassificatie van NIBE Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie als duurzaam beschouwd. PUR en PIR platen krijgen een classificatie 2B mee Klasse 1 is de beste milieukeuze.
UTHERM PIR L 5 CM: 600X1200MM0.72M 7.20M/PAK 10PAK/PAL.
UTHERM PIR M PIR L. UTHERM PIR L 5 CM: 600X1200MM0.72M 7.20M/PAK 10PAK/PAL. Er zijn momenteel geen downloads beschikbaar. UTHERM PIR L 5 CM: 600X1200MM0.72M 7.20M/PAK 10PAK/PAL. UTHERM roof PIR L is een PIR isolatieplaat met aan beide zijden een bekleding bestaande uit een gasdicht meerlagencomplex van kraftpapier en metaalfolies.
PIR isolatie platen kopen Bouwkampioen.
Gipsplaat met isolatie: toepassingen, soorten prijs. PIR of PUR isolatie: Wat is het verschil? Geluidsisolatie van uw ramen: geluidsdicht én energiebesparend. 2 winkels, ook voor advies online bestellen en meteen afhalen Betalen bij afhalen voor particulier en aannemer Leveren voor heel BE NL.
PIR isolatie kopen? Alles op voorraad Jan de Isolatieman.
PIR is relatief dun en heeft toch een hoge isolatiewaarde. Bovendien is PIR stevig en licht, waardoor u het gemakkelijk in uw isolatieklus kunt verwerken. Dankzij deze eigenschappen kunt u PIR bijna overal voor gebruiken: voor de isolatie van muren, daken, kruipruimtes en vloeren. Snel naar: PIR spouwplaten PIR 2-zijdig aluminium PIR gips.
PIR isolatie Kemisol.
PIR isolatie greetgeerts_dc8lct63 2018-09-11T1453540200.: De hoogwaardige PIR isolatie van IKO enertherm is de ideale oplossing voor het isoleren van de hele bouwschil. Met een hoge isolatiewaarde van 22 isoleer je evenwaardig met dunner materiaal en minder volume. Bovendien is IKO enertherm PIR isolatie drukvast, vochtafwerend en beloopbaar.
PIR Isolatiemateriaal Zeer Hoge Isolatiewaarde Bekijk Nu.
Vaak kiezen aannemers ervoor om met de kant-en-klaar platen te werken, maar ook particulieren kunnen er hun voordeel mee doen. In ons assortiment vindt u PIR met gips, PIR met Fermacell, PIR met OSB en PIR met underlayment. Hoe drukvast is PIR?

Contacteer ons