Resultaten voor toeren

toeren
Toeren Wikipedia.
toeren techniek, het vouwen en uitrollen van bladerdeegdeeg. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Toeren of met Toeren in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Toeren inzichtelijk te maken.
Het Vlaams woordenboek toeren, dat zijn.
Dat zijn toeren! Mijn grasmachine komen lenen en het kapot terug in mijn kot zetten. Wat voor toeren zijn dat nu? Banken die geld vragen omdat ge uw eigen geld terug wilt! gezegde: Dat zijn toeren, gaan poepen bij de hoeren!
toeren Nederlands woordenboek Woorden.org.
1 Een pleziertochtje maken 2 Een rit maken 3 Een ritje maken 4 Een rondrit maken 5 Een tochtje maken 6 Een tournee maken 7 Excursies 8 Met een rijtuig rijden 9 R. Toon uitgebreidere definities. Deze woorden beginnen met toeren.: Deze woorden eindigen op toeren.:
toeren Nederlands spreekwoordenboek.
Eén spreekwoord bevat toeren. over zijn toeren ontredderd. De spreekwoorden en gezegden zijn afkomstig van Wikiquote, Wikipedia en onze gebruikers. Lijst van Nederlandse spreekwoorden. schmidt Zeevis 155 spreekwoorden. Op woorden.org is de uitleg ingekort en is herkomst van spreekwoorden en gezegden weggelaten.
Synoniemen van toeren; ander woord voor toeren synoniemen.net.
boemelen, fuiven, kroeglopen, pierewaaien, pintelieren, rinkelrooien, toeren, uitgaan, wallebakken reizen ww.: forenzen, gaan, omreizen, onderweg zijn, rondreizen, rondtoeren, rondtrekken, toeren, trekken trekken ww.: gaan, migreren, reizen, rondtrekken, tiegen, tijgen, toeren, voeren, wegtrekken, zwerven fietsen ww.: karren, peddelen, toeren, trappen, wielrennen, wielrijden.
toeren WikiWoordenboek.
Hij toert al jaren door het hele land. meervoud van het zelfstandig naamwoord toer. Het woord toeren staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd toeren" herkend door.:

Contacteer ons