Op zoek naar analoge?

analoge
Betekenis Betekenis Analoog. analoog.
Gegevens voorstellend in continue, vloeiende vorm. Tussen 2 analoge gegevens is een onbeperkt aantal waarden mogelijk. Bij analoge video en audio worden golven magnetische patronen uitgezonden, die worden geïnterpreteerd als video en audio en voor weergave op een magnetische band kunnen worden gezet.
Analoog Wikipedia.
Het belangrijkste verschil tussen analoog en digitaal ligt in de manier van verwerking van het signaal. Waar bij digitale technologie het oorspronkelijke signaal gereduceerd wordt tot een stroom bits dus getrapt of sprongsgewijs is bij analoge technologie het momentane signaal steeds analoog dus traploos of glijdend aan het oorspronkelijke signaal.
Analoog betekenis en definitie Nederlands Woordenboek.
Synoniemen: analogisch, commensurabel, concordant, conform, overeenkomstig, gelijkaardig, parallel, soortgelijk, vergelijkbaar, verwant, overeenkomend. een" analoge computer." De" werking van dit medicijn is dus volledig analoog aan de werking van de duurdere variant." tegenovergestelde van digitaal geluidsopname, uurwerk. De" analoge apparaten worden vervangen door digitale."
Analoog Analoog 25 25 definities definities Encyclo. Encyclo.
Gevonden op http//www.webmasterwoordenboek.nl/a.phpid2858.: De gegevens verwerkend en representerend in de vorm van fysische grootheden, tgov. Digitaal: analoge rekenmachine, niet met getallen werkend; analoge computer, die met continue gegevens werkt, waarbij tussen elke twee waarden een oneindig aantal waarden mogelijk is.
analoog WikiWoordenboek.
techniek tegenovergestelde van digitaal geluidsopname, uurwerk, de representatie van een elektrisch signaal in een geluidsopname is dan continu en in overeenstemming met de fysieke grootheid luchtdruk die het geluid veroorzaakt. De analoge apparaten worden vervangen door digitale. gelijksoortig, overeenkomend, overeenkomstig.
Van analoog naar digitaal naar analoog.
Hoewel de compact disc al weer bijna uit ons leven is verdwenen, is de audiokwaliteit van cds nog altijd de meest gebruikte standaard voor digitale audio. Om analoge audio in digitale audio om te zetten, wordt het analoge signaal op vaste tijdintervallen gemeten gesampled.
Synoniemen van analoog; ander woord voor analoog synoniemen.net.
als synoniem van een ander trefwoord.: analoog, corresponderend, eender, soortgelijk, verwant conform bn.: analoog, gelijk, overeenkomstig, overeenstemmend. woordverbanden van analoog grafisch weergegeven. in de lijst met antoniemen woorden met een tegengestelde betekenis.: bij andere sites.: WikiWoordenboek Memodata Interglot ONW MijnWoordenboek.
Wat is het verschil tussen analoge televisie en digitale televisie? Glasvezel-Vergelijken.nl.
Mogelijkheid om programmas terug te kijken Programma gemist.; Bekijk hier alle televisie pakketten en zenders die de glasvezel internet providers aanbieden. Welke glasvezel providers leveren analoog, digitaal / DVB. Is het mogelijk om een tweede tv aan te sluiten zonder ex.
Analoog en digitaal Wikikids.
Het grote voordeel van gedigitaliseerd transport is het ontbreken van vervorming, die eigen is aan de analoge overdracht. Het signaal van de televisie in Nederland is sinds 2006 volledig gedigitaliseerd. Ontvangst met een eigen televisieantenne is er dus niet meer bij.
Gratis woordenboek Van Dale.
Het gratis onlinewoordenboek bevat een beperkt aantal woorden en mogelijkheden. Voor meer woorden en functionaliteiten klik hier en probeer gratis en zonder verplichtingen de Dikke Van Dale Online. Klik hier om te rijmen op analoge in het Van Dale Rijmwoordenboek.

Contacteer ons